Torjutaan yhdessä eriarvoistumista

Olen Vesa Peipinen – yhteisöpedagogi, nuorisotutkija ja perheenisä Vallilasta. Ja Helsingin Vihreiden ehdokas kunnallisvaaleissa! Olen ehdolla, koska haluan toimia tasa-arvoisen Helsingin puolesta. Tärkeimpänä tehtävänäni valtuutettuna minulle on eriarvoisuuden vähentäminen ja nuorten elinolojen parantaminen Helsingissä.

Haluan että Helsinki on kaupunki, jossa kaikilla on mahdollisuus rakentaa hyvää elämää, kouluttautua, harrastaa, ystävystyä, rakastua ja tehdä työtä. Meidän pitää rakentaa kohtuuhintaisia asuntoja, tukea kouluja ja tarjota kaikille kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksia. Eriarvoistumisen torjunta parantaa koko kaupungin hyvinvointia. Helsinki on varakas kaupunki, mutta meidän pitää huolehtia siitä että kukaan ei jää sivuun hyvästä kehityksestä. Rakennetaan yhdessä Helsinkiä jossa kaikilla on hyvä asua, kasvaa ja elää.

Minulle politiikka on niiden asioiden muuttamista, jotka vaativat parannusta ja niiden asioiden vaalimista jotka ovat hyvin. Minulla on kokemusta helsinkiläisestä kunnallispolitiikasta monista eri luottamustehtävistä, tällä valtuustokaudella olen toiminut asuntolautakunnan puheenjohtajana ja toiminut vuokra-asumisen lisäämiseksi Helsingissä.

Minulla on perhe, avovaimo Mila, kolme lasta ja asun Vallilassa. Tärkeimpiä harrastuksia ovat purjehdus Helsingin Työväen Pursiseurassa ja lyömäsoittimet eri kokoonpanoissa. Tällä hetkellä työskentelen Vantaan Tikkurilassa Kulttuurikeskus Vernissassa kulttuurisen nuorisotyön esimiehenä.

Voit tutustua tarkemmin minulle tärkeisiin asioihin vaaliteemat-sivulla. Rakennetaan yhdessä hyvää Helsinkiä!

Kategoria(t): asuntopolitiikka, kaupunkiaktivismi, kaupunkikulttuuri, politiikka, vaalit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s