Kiitos kampanjasta!

Hei, vaalikampanjointi alkaa olla ohi. Huomenna sunnuntaina onkin jo sitten vaalirauha. Kaikki eivät ole vielä ehdokastaan valinneet. Kannattaa kuitenkin käydä äänestämässä! Vihreiden listalta löydät minun lisäkseni monta hyvää ehdokasta. Muillakin puolueilla niitä on. On ollut mukavaa kohdata tyyppejä ja käydä antoisia keskusteluja!

Kampanjan aikana on sanottu ja kirjoitettu paljon, jotakin on varmasti jäänyt sanomattakin. Blogini jatkaa kuitenkin toimintaansa vaalien jälkeenkin ja jatkan kirjoittamista täällä. Vaalikampanjani on näissä vaaleissa ollut poikkeuksellinen. Olen tehnyt kampanjaa Berliinistä käsin, jossa asumme perheeni kanssa tammikuun loppuun Milan opiskelujen ajan. Tulevaa valtuustotyötä se ei kuitenkaan haittaa sillä uusi valtuusto aloittaa työnsä helmikuun alussa.

Kiitos Teille kaikille jotka olette auttaneet minua vaalityössä! Erityisesti Lissu Lehtimajalle, jonka näihin vaaleihin suunnittelema vaalipostikortti on ollut suosittu artikkeli. Lissun käsialaa ovat myös tämän nettisaittini ilme sekä minun ja Outi Alanko-Kahiluodon yhteiset metromainokset.

Uurnilla tavataan!

Kategoria(t): kaupunkiaktivismi, politiikka, vaalit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s