Oranssille nuorisotyön tunnustuspalkinto 2012

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Oranssille nuorisotyön tunnustustuspalkinnon 2012. Palkinnon luovutti kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki Allianssi-risteilyn avajaisseminaarissa Helsingissä tiistaina. Minulla oli kunnia noutaa palkinto Oranssin puolesta.

Tunnustuspalkinto on suuruudeltaan 10 000 euroa. Palkinto on huomionosoitus merkittävästä työstä nuorisotoimialalla. Perusteluina todetaan, että ”vuodesta 1990 alkaen toiminut Oranssi ry on lähtenyt liikkeelle vapaamuotoisesta nuorten toiminnasta, talonvaltauksesta. Oranssi ry:n keskeinen työ- ja toimintamuoto on nuorten omaehtoinen, yhteisöllinen ja edullinen asuminen ja kulttuurinen nuorisotyö. Järjestön toiminta on koko ajan pysynyt nuorista itsestään lähtevänä ja se on laajasti verkostoitunut eri toimijoiden kanssa.”

Mahtavaa Oranssi!

Kategoria(t): community building, kaupunkiaktivismi, kaupunkikulttuuri, kaupunkiympäristö, Nuoret, rakennussuojelu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s